Celebrations

Meer dan een dienst

09:30u – Ontbijt
10:30u – Celebration
12:00u – Eind

Celebrations
Eens in de twee weken komen alle connectgroepen samen op een zondagochtend. Het is feest om met alle generaties te genieten van de goedheid van God. We starten met een ontbijt. Iedereen neemt wat mee. Daarna is tijd van aanbidding, gebed en worden we geïnspireerd door Gods Woord. De celebrations kenmerken zich door eenvoud, ontspanning en verbinding.

Jij bent welkom
We zouden het super vinden jou te ontmoeten bij een celebration. Ook als je nooit eerder bent geweest. Schuif lekker aan voor het ontbijt of kom erbij vanaf onze tijd van aanbidding en gebed.


Ik kom voor het eerst

Wat mooi dat je van plan bent om naar onze celebration te komen. Je bent van harte welkom! Hieronder staan antwoorden op wat vragen die je misschien hebt.

Ontbijt
We beginnen onze celebrations door samen te ontbijten. Je bent welkom om lekker mee te eten. Iedereen neemt iets mee wat hij of zij lekker vindt. Dat zetten we op een grote tafel en we delen alles samen.

Kinderen
Wanneer je kinderen hebt, neem ze dan gerust mee! Het eerste deel van de dienst is voor alle leeftijden samen. Daarna gaan de kinderen (van klein tot groot) naar een groepje leeftijdsgenoten.

Parkeren
Er is voldoende gratis parkeerruimte